Piromusical de Cloenda

Les Festes es clouran amb un Piromusical de primer nivell que tindrà lloc diumenge 7 de febrer al vespre. Una comissió tècnica elegirà l’empresa adjudicatària.

Aquesta comissió, formada per persones qualificades vinculades al sector pirotècnic professional, comptarà amb la presidència tècnica del Concurs de Castells de Focs Artificials de Sant Sebastià (Euskadi), que és el de major trajectòria dels que se celebren a l’Estat espanyol i que ha arribat a la 56a edició el 2019. Sant Sebastià lidera el panorama dels concursos de focs artificials amb vuit exhibicions consecutives, tres de les quals són de caràcter internacional.

L’èxit del Piromusical de les darreres Decennals que van estrenar la nova ubicació paral·lela a la pista esportiva del Fornàs fou tan excepcional que l’espai s’ha consolidat per realitzar el castell de focs anual de la Festa Major de Sant Joan. Les esplèndides condicions que ofereix aquest indret tant per al treball dels pirotècnics com per a la seguretat dels espectadors han fet que Valls hagi esdevingut parada obligada de les grans empreses pirotècniques valencianes i catalanes.

Image
Image

Les pirotècnies han prestigiat un dels actes més multitudinaris de la celebració i han rubricat un nou format piromusical, també per la Festa Major, en què els focs d’artifici i els compassos musicals dansen de la mà.

El Piromusical de les Festes Decennals tindrà una durada aproximada de 30 minuts i multiplicarà per cinc el volum d’efectes i espectacularitat del piromusical festamajorenc anual.

Tags