Valls Decennals

Notícies

Les entitats vallenques poden presentar els actes que vulguin incorporar al programa de les Decennals fins al 31 d’octubre

> Les activitats que fins ara no s’hagin canalitzat a través de les diferents comissions de treball es poden fer arribar a la Fundació.

> Les entitats poden proposar actes des del dilluns 24 de gener i fins al diumenge 6 de febrer de 2022. 

La Fundació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls ha comunicat avui  el termini per a la tramesa d’actes que vulguin formar part del programa de la celebració, declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional. Les entitats poden fer arribar les seves propostes fins al proper 31 d’octubre.  

Fins a la data d’avui, les associacions ciutadanes ja han canalitzat molts actes a través de les diferents comissions de treball. Això no obstant, poden existir activitats que per la seva tipologia especial no encaixin en cap comissió temàtica, o per decisió pròpia de l’entitat es vulguin inscriure directament a la Fundació. 

En aquests casos s’haurà de complimentar una fitxa d’acte disponible a les dependències de Cultura de Valls i també en línia al web de les Festes Decennals. Es podrà trametre per correu electrònic a través de l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o lliurar a les dependències de Cultura de Valls, a l’Espai Ca Creus, organisme municipal que també coopera en la festivitat. 

Les Festes Decennals 2021+ 1 se celebraran entre el divendres 28 de gener i el diumenge 6 de febrer de 2022. Les entitats poden proposar actes des del dilluns 24 de gener.

Tags
logo-deccenals-candela-valls-2021

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Image
Image
Image
Image

Festa Patrimonial d'Interès Nacional

Image
Image
Image

Descàrrega documents