Valls Decennals

Espais interiors per a la celebració

Espais interiors per a la celebració d’espectacles
de les properes Festes Decennals de la Candela de Valls

Durant els deu dies de la Candela, s’habilitaran fins a un total de vuit espais per tal que es desenvolupin les diferents actuacions diàries de les Festes.

Dos d’aquests s’utilitzaran per primer cop per a les Festes Decennals. Aquesta relació de recintes no exclou que puntualment es puguin desenvolupar espectacles en altres espais, com per exemple l’església arxiprestal de Sant Joan.

Pavelló Xavi Tondo, el Fornàs: espai ballables

Image

Serà l’espai destinat als diferents balls d’orquestra. El fet que es tracti d’una instal·lació nova facilita els muntatges tècnics i millora la comoditat dels espectadors. El terra de la pista es cobrirà amb un material específic per protegir-la i perquè sigui més lliscant. S’instal·larà un escenari suficient per a dues orquestres i les clàssiques llotges.

Aforament: 1.600 localitats.

Vela Gran: espai dels espectacles per a grans públics

Serà l’espai destinat a les grans audiències, preferentment els públics joves. No es tracta d’un dels pavellons firals que habitualment s’instal·len, sinó d’una vela de disseny especial i de grans dimensions.

Precisament el fet que es tracti d’una vela permetrà unes condicions acústiques que evitaran els rebots que provoquen les parets dures de naus o recintes similars. Podrà adoptar la morfologia de públic de peu o amb cadira, i també permetrà ser aforada amb cortinatges intermedis en funció de la previsió de públic de cada nit.

És un dels tres o quatre espais que preveu acollir el dinar dels milers de castellers que assistiran a l’acte central de la Trobada Castellera dels Països Catalans, del diumenge 31 de gener.

Aforament: 1.700 cadires / o bé de 2.000 a 5.000 persones de peu.

Vela de Circ: espai destinat als públics familiars i al circ

Image

Serà un espai que durant l’horari escolar acollirà espectacles familiars i tallers, mentre que al vespre i a la nit presentarà espectacles de circ. S’ubicarà al pati interior de la nova escola l’Enxaneta. Permet diferents disposicions del úblic.

Aforament: 200 localitats.

Teatre Principal: espai per a les produccions vallenques

Image

El Teatre Principal -igual que el Centre Cultural Municipal- veuran reforçat el seu equipament tècnic i humà, per tal que puguin acollir espectacles sense necessitat de compartir els mitjans disponibles entre els dos recintes. Serà l’espai destinat a acollir diferents produccions d’artistes vallencs, el certamen literari i diferents actes protocol·laris. Complirà 170 anys de la seva inauguració.

Aforament: 282 localitats.

Centre Cultural
espai eclèctic

Image

El Centre Cultural serà l’espai destinat a acollir els espectacles i actes més eclèctics i diversos, tant de música com d’arts escèniques.

Aforament: 843 localitats.

Colla Vella dels Xiquets de Valls:
espai de músiques d’arrel

Serà l’espai destinat a les músiques d’arrel i del món. S’hi instal·larà un escenari i permetrà comptar amb cadires o amb públic de peu.

Aforament: 400 localitats en el cas de públic amb cadira.

Colla Joves Xiquets de Valls:
espai de petit format

Serà l’espai destinat als espectacles de més petit format, com la narració de contes o petits concerts.

Biblioteca
Carles Cardó

Image

És un dels nous equipaments culturals construïts al bell mig del centre històric de Valls, i s’estrenarà en aquestes Decennals com a espai per a activitats de la celebració. La sala d’actes,

amb un aforament per a un centenar de persones, podrà acollir actes en la línia de conferències i espectacles familiars, especialment els vinculats a la narració oral.

Tags

Imprimeix   Correu electrònic
logo-deccenals-candela-valls-2021

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Image
Image
Image
Image

Festa Patrimonial d'Interès Nacional

Image
Image
Image

Descàrrega documents