Valls Decennals

Notícies

El Gremi d'Instal•ladors reproduirà els guarniments lluminosos guanyadors del concurs de prototips de l'Institut Jaume Huguet

Gremi installadors> Al concurs hi han participat estudiants de cicles formatius, de Formació Professional i dels Programes de Formació i Inserció, relacionats amb la branca de l'electricitat i la mecanització de l'Institut Jaume Huguet

>  Les tres propostes finalistes seran reproduïdes i distribuïdes per les empreses del Gremi

El Gremi d'Instal•ladors de l'Alt Camp i la Conca de Barberà, en col•laboració amb l'Institut Jaume Huguet de Valls, han impulsat un concurs de guarniments lluminosos en motiu de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. Aquest concurs estava obert als estudiants dels cicles formatius, de Formació Professional i dels Programes de Formació i Inserció que estiguessin relacionats amb la branca de l'electricitat i la mecanització de l'institut vallenc.

Les tres propostes finalistes han quedat registrades en propietat del Gremi, el qual en tindrà tots els drets de fabricació, reproducció i distribució. Totes les empreses afiliades al Gremi oferiran aquests guarniments a la ciutadania perquè puguin ser penjats als balcons i a les façanes dels edificis per il•luminar els carrers com és costum per Decennals, les festes de la llum.

Els finalistes del concurs han sigut els grups formats per David Valls i Pol Abellà, del cicle de grau mitjà d'instal•lacions elèctriques; Mossab Doukkali, Kevin Álvarez i Jonathan Pérez, del PFI; i Iván León i Rubén Ramos, també del curs del PFI. El jurat ha estat format per membres de la Junta del Gremi i per personal docent de l'Institut Jaume Huguet.

En total s'han presentat fins a set prototips diferents, tots ells al voltant de la temàtica de les Festes Decennals. Tots ells han utilitzat la tecnologia d'il•luminació LED en la gamma de lluminositat de color blanc.

Tags
logo-deccenals-candela-valls-2021

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Image
Image
Image
Image

Festa Patrimonial d'Interès Nacional

Image
Image
Image

Descàrrega documents