Valls Decennals

Notícies

Les Decennals 2021+1 tindran la pista de gel com un dels atractius de les activitats esportives i familiars

pista1

> Les entrades per accedir a la instal•lació es podran reservar a partir del 7 de gener, preferentment online a la web de Decennals

> La pista estarà oberta durant els deu dies de les festes, del 28 de gener al 6 de febrer

> Prat Internacional Brands i Griffith Foods patrocinen la pista de gel de les Decennals

 La pista de gel serà un dels grans atractius de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls 2021+1. Aquesta instal•lació de caràcter familiar que ha preparat la comissió participativa d’Esports de les Decennals, el Patronat Municipal d’Esports, amb la col•laboració del Club Patí Valls i l’Hoquei Club Valls i el patrocini de Prat Internacional Brands i Griffith Foods, estarà oberta durant els deu dies de celebracions, del 28 de gener al 6 de febrer.

L’equipament, amb una superfície de més de 400 m2 i una capacitat de 80 persones alhora per torn, s’instal•larà a la nova pista del complex esportiu El Vilar, situada a tocar del camp de futbol i del pavelló Joana Ballart. La reserva d’entrades es podrà realitzar, a partir del 7 de gener, per la mateixa plataforma online de les Decennals (accés) a un preu popular de 2,5 euros els menors d’edat i 3,5 euros els majors. Per l’actual situació de pandèmia es recomana efectuar preferentment la reserva d’entrades online, tot i que també es podrà realitzar presencialment a les taquilles centrals del Teatre Principal.

La pista de gel s’estrenarà ja el primer dia de les Decennals, el divendres 28 de gener en horari de tarda a partir de les 15h, i romandrà oberta la resta de les celebracions fins el diumenge 6 de febrer, en horari de matí d’11h a 14h i també de tarda-vespre, de 15h a 20h. Aquesta activitat lúdica organitzada per la comissió participativa d’Esports de les Decennals serà un dels grans atractius i complementarà, doncs, l’àmplia programació de caràcter familiar del programa de les festes.

L’entrada, a més de permetre patinar durant 30 minuts, inclou el lloguer dels patins. Serà obligatori portar mascareta i l’ús de guants per patinar i, per als menors de 10 anys, es recomana dur casc. D’altra banda, els menors de 5 anys, hauran d’anar acompanyats d’un adult a la pista.

Tags
logo-deccenals-candela-valls-2021

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Image
Image
Image
Image

Festa Patrimonial d'Interès Nacional

Image
Image
Image

Descàrrega documents