Valls Decennals

Notícies

Tot a punt per a la presentació de les pintures commemoratives de les ciutadanes il•lustres

artistes vallenques 1
> El dimecres 26 de gener es presentaran públicament les pintures realitzades per les vallenques Roser Vinardell i Maria Teresa Ulldemolins

> L’acte comptarà amb una entrevista de periodista vallenca Marta Ferré entrevistarà a les dues artistes i amb una actuació de la cantant Mariona Escoda

El dimecres 26 de gener a les 19 h al Convent del Carme, tindrà lloc en un acte obert a tothom, el nomenament com a Vallenques Il•lustres de la científica Maria Murtra i de la pionera de l'aviació Dolors Vives. Com és tradició, el nomenament de personatges il•lustres de la ciutat de Valls fa sempre coincidint amb les Festes Decennals.

Durant l'acte es mostraran públicament i per primer cop els quadres d'un alt valor artístic, fetes per dues grans artistes de reconegut prestigi internacional, Roser Vinardell i Maria Teresa Ulldemolins. Totes dues ens mostraran els dos retrats que lluiran a partir d'ara en la Galeria de Ciutadans Il•lustres de la capital de l'Alt Camp.

Durant la presentació, organitzada per la Comissió de Cultura de la Fundació de les Decennals 2021+1 coordinada per Bàrbara Flores, la periodista vallenca Marta Ferré entrevistarà totes dues artistes. L’acte també comptarà amb l’actuació de la cantant vallenca Mariona Escoda, acompanyada al piano per Cristina Espanyol.

Tot i que l'acte és públic i obert a tothom, caldrà tenir en compte les restriccions d'aforament que s'apliquen actualment a causa de la pandèmia per la Covid-19. A més, caldrà seguir totes les normes de seguretat establertes així com les indicacions que s'hi puguin donar des de l’organització.

Tags
logo-deccenals-candela-valls-2021

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Image
Image
Image
Image

Festa Patrimonial d'Interès Nacional

Image
Image
Image

Descàrrega documents