Valls Decennals

Notícies

Els Premis Nacionals de Protocol i Relacions Institucionals ja tenen guanyadors: la Fundació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela i el Dr. Julio M. Panizo Alonso

ACPRI

>Els premis, que s’han durant la NIT de l'ACPRI, tenen com a finalitat contribuir a la professionalització i el prestigi del sector.

Les Festes Decennals de Valls han estat guardonades amb el Premi a l'Entitat Pública i/o Privada dels Premis ACPRI. Aquestes festes tenen el seu origen en la devoció a la Mare de Déu de la Candela i se celebren cada deu anys, en concret als anys acabats amb 1, al mes de febrer.

Són unes festes de caràcter extraordinari que aglutinen el que és l'esperit religiós amb l'esperit social, cultural i festiu, de tal manera que es diu que a Valls el cicle vital d'una persona es compta per decennis.

Aquestes festes han anat evolucionant per adaptar-se als nous temps, però mantenen una seqüència ritual establerta de forma inalterable. Constitueixen la suma més àmplia i variada d'actes culturals, artístics, lúdics, de cultura popular, religiosos, esportius i infantils.

Enguany, s'havia de celebrar una nova edició de les Festes Decennals. Malauradament i a causa de la pandèmia de la COVID-19 i les consegüents mesures sanitàries, no s'han pogut celebrar. Per aquest motiu i excepcionalment, l'any que ve se celebraran les Festes Decennals de Valls 2021+1.

ACPRI

 

Tags
logo-deccenals-candela-valls-2021

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Image
Image
Image
Image

Festa Patrimonial d'Interès Nacional

Image
Image
Image

Descàrrega documents