Valls Decennals

Notícies

Les Decennals s’adapten a l’aixecament de les restriccions d’horari i d’aforaments

Gràfica quadrada
> Els concerts a la Vela Principal tornen als horaris originals previstos en el programa, a excepció de Don Patricio, demà divendres 28 de gener, que per motius organitzatius es manté a les 23h

> L’aixecament de les limitacions d’aforament permet noves entrades disponibles a espectacles com els musicals El Petit Príncep i Bye Bye Monstre i els tres muntatges protagonitzats per Mar Ulldemolins, Cristina Murillo i Ricard Farré, entre d’altres

> L'aixecament de bona part de les restriccions contra la Covid-19 no afecten però als balls, que hauran de ser concerts amb públic assegut

> Un cop confirmades les mesures que seran vigents durant les festes per als balls d’orquestra i la Nit de Gala, l'organització obre la via per al retorn d'entrades o abonaments

L’organització de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela ha acabat de definir els ajustaments de la programació d’espectacles amb l’aixecament de les restriccions d’horari i d’aforaments dictaminades per la Generalitat i que entren en vigor demà mateix divendres 28 de gener, just coincidint amb el primer dia de celebració de les Decennals. Ràpidament, des de l’anunci de l’aixecament de les restriccions d’horari nocturn, els equips tècnics de producció de les Decennals han aconseguit que la pràctica totalitat dels concerts a la Vela Principal – Estrella Damm comencin d’acord amb l’horari previst en el programa oficial de les festes, sense avançaments i evitant així molèsties al públic i que els concerts se solapin amb altres actes de les festes.

L’únic concert en el que s’haurà de mantenir l’avançament és el de Don Patricio, aquest mateix divendres dia 28 de gener. En aquest sentit, el poc marge de temps pel fet que l’aixecament de les restriccions horàries han estat anunciades per la Generalitat aquesta mateixa setmana, ha impossibilitat tornar a adaptar l’operativa de l’espectacle del que és el primer concert de les Decennals. En canvi, sí que s’han pogut tornar a ajustar la resta dels 7 concerts a la Vela Principal que es mantindran en l’horari previst i anunciat en el programa oficial de les Festes Decennals.

En aquest sentit, la programació musical seguirà el dissabte 29 de gener a les 22.30h amb el concert de Rosario i continuarà, d’acord amb el calendari programat, amb Oques Grasses, diumenge 30 de gener, 19h; el concert de la Nit de Gala amb The Glenn Miller Orchestra i l’Orquestra Maravella, dimarts 1 de febrer, 23h; el protagonitzat pel grup Oreja de Van Gogh i la cantant Rozalén, dimecres 2 de febrer a les 22.30h; el de la Pegatina i Macaco, dijous 3 de febrer a les 22h; Beret, divendres 4 de febrer a les 22h; i el concert dels 10 de les Decennals, dissabte 5 de febrer a les 16h, i que, durant dotze hores de música, reunirà en un mateix escenari a Buhos, Els Amics de les Arts, Els Pets, Itaca Band, Joan Dausà, Manel, Miquel del Roig, Maria Jacobs, Suu i Zoo.

Tots aquests concerts a la Vela hauran de ser amb el públic assegut, una opció que d’acord amb les restriccions establertes per la Generalitat per a la contenció de la Covid-19, l’organització ja havia pactat amb els grups actuants, ja que des de l’inici de la pandèmia les cadires han vingut sent la fórmula que la Generalitat ha decretat en la major part d’aquest període, i que ja s’ha aplicat en nombroses celebracions i festivals arreu del país com a mesura de prevenció de la salut.

Cent per cent d’aforament

L’aixecament també de la limitació d’aforament a les activitats culturals permetrà que es posin a la venda noves entrades per als espectacles artístics al Teatre Principal i al Centre Cultural Municipal, així com als altres recintes que acullen activitats de la programació per a públics familiars. D’aquesta manera, alguns dels muntatges que ja havien exhaurit entrades, com els musicals familiars El Petit Príncep i Bye Bye Monstre de Dagoll Dagom, tornen a tenir cadires lliures per a nous espectadors. És el mateix cas dels espectacles protagonitzats per artistes vallencs: Començar amb Mar Ulldemolins, El gran llibre màgic amb Cristina Murillo i El bon policia amb Ricard Farré. En aquests tres muntatges es torna a penjar el cartell d’entrades disponibles.

Concerts d’orquestra i nit de gala

Les noves mesures per la contenció de la Covid-19 decretades per la Generalitat mantenen això sí la prohibició dels balls. Per això, l’organització ha hagut d’ajustar, tal i com va anunciar a mitjans de gener, aquests actes i així, el ball de gala a la Vela Principal passa a ser concert de gala, mentre que els quatre balls d’orquestra al pavelló Xavi Tondo esdevenen concerts de nit.

Arrel d’aquest conjunt de modificacions, a causa de les restriccions que afecten a la Nit de Gala a la Vela i els balls d’orquestra al pavelló Xavi Tondo, s’informa que s'obre, per a qui ho desitgi, l'opció de retorn de l'import de l'entrada o abonament adquirit per als ballables. En concret, si es desitja sol·licitar el retorn de l’import de l’entrada o de l’abonament, es pot fer per les següents vies: 1/ si l'entrada es va adquirir a través de la plataforma online, cal adreçar-se mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom i cognoms, el número de comanda i l’adreça de correu electrònic amb què es va realitzar la compra; 2/ en el cas que la compra s’hagués fet presencialment a taquilles, els interessats poden adreçar-se a les mateixes taquilles amb l’entrada o abonament en format físic.

Revetlla Jove
D’altra banda, pel que fa a la Revetlla Jove, com ja es va anunciar, el grup Hotel Cochambre serà substituït, per causes mèdiques imprevistes e improrrogables, pel grup Di-versiones. Així mateix, als concerts de Di-versiones i Banda Neon s’accedirà amb la mateixa única entrada que ja es tenia. Així en la data anunciada, dimarts 1 de febrer la Banda Neon actuarà, en dos passis. El primer començarà a les 21h i el segon a les 23.15h. El públic ha estat assignat en una o altra sessió per rigorós ordre de compra. L'actuació afegida serà el concert de cloenda de les Decennals amb Di-versiones, diumenge 6 de febrer, també en dues sessions. La primera començarà a les 18.30 h i la segona a les 20.15 h.

Vist que en aquest darrer cas s’han modificat els grups actuants i els horaris de la Revetlla Jove, l’organització obre també el retorn dels abonaments que incloïen aquest espectacle. En aquest cas, el retorn serà per la totalitat de l’abonament. En concret es pot sol·licitar el retorn pels mateixos canals: 1/ si l’abonament es va adquirir a través de la plataforma online, cal adreçar-se mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom i cognoms, el número de comanda i l’adreça de correu electrònic amb què es va realitzar la compra; 2/ en el cas que la compra de l’abonament s’hagués fet presencialment a taquilles, els interessats poden adreçar-se a les mateixes taquilles amb l’abonament en format físic.

Tags
logo-deccenals-candela-valls-2021

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Image
Image
Image
Image

Festa Patrimonial d'Interès Nacional

Image
Image
Image

Descàrrega documents