Valls Decennals

Notícies

L’empresa Telpark ofereix tarifes reduïdes als aparcaments de la Plaça del Pati i de la Plaça Sant Francesc durant Les Decennals

unnamed
> Per beneficiar-se d’aquestes tarifes cal reservar l’aparcament a través de l’app Telpark

> Es podrà aparcar des de 2,8 €/dia -per reserves de 10 dies- i fins a 5 € -reserves d’un un sol dia-

 Telpark, concessionària dels aparcaments de la Plaça del Pati i de la Plaça Sant Francesc de Valls, ofereix la possibilitat de reservar aparcament durant les Festes Decennals a través de la seva app Telpark, disponible per a IOS i Android. Els preus de les reserves oscil·len entre els 5€/dia per a reserves d’un sol dia fins a 2,8€/dia per a reserves de 10 dies consecutius. A més de garantir la plaça d’aparcament, les reserves permetran entrades i sortides il·limitades de l’aparcament durant el període de temps contractat. Mitjançant el mòdul de reserves de l’app, l’usuari podrà seleccionar els parkings de la Plaça del Pati o de la Plaça Sant Francesc i accedir a aquestes tarifes reduïdes.

Amb aquest nou producte, Telpark continua oferint avantatges als seus usuaris, els quals continuaran gaudint d’un 30% de descompte sobre la tarifa oficial dels aparcaments si accedeixen als mateixos activant la modalitat “Entrada Express” de l’app Telpark. Aquesta app és líder al sector amb més de 2,5 milions d’usuaris a Espanya i Portugal, i està disponible en més de 150 aparcaments i en més de 90 ciutats on pagar l’estacionament regulat, com ara Tarragona, València o Lisboa.

Més informació a telpark.com o a les App Stores de IOS i Android.

 

Tags
logo-deccenals-candela-valls-2021

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela
Plaça del Blat 1 · 43800 Valls
977 636 003 · cultura@valls.cat

Image
Image
Image
Image

Festa Patrimonial d'Interès Nacional

Image
Image
Image

Descàrrega documents